TORNEIG FIFA:
II TORNEIG ONLINE LA MÚTUA
FIFA 19 1VS1
13 ABRIL A PARTIR DE LES 16H
Més de 400€ en premis

 

Nom i cognoms:*
Correu electrònic:*
Data naixement:*
Població:*
Comarca:*
Política de privacitat i protecció de dades*

gamer

Després de l'èxit del 1r torneig de Fifa de Mutua Granollers, una de les principals asseguradores de Catalunya, “La Mutua” anima als habitants de les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Osona i Maresme a participar en el 2n torneig de Fifa de Mutua Granollers. El torneig serà de modalitat 1vs1, en la plataforma ps4 i amb el videojoc fifa19 i amb el mode d' Ultimate team, el mode més utilitzat, i els premis estan valorats en més de 400€.

En el primer torneig van participar més de 120 jugadors d'aquestes comarques i majors de 16 anys. El torneig tindrà una estructura ràpida, i es jugarà íntegrament el dissabte 13 d' Abril. Les rondes seran eliminatòria directa a doble partit. El torneig començarà a les 15:00 i el nombre de rondes dependrà del nombre de jugadors inscrits.


El procés d'inscripció per participar serà el següent:

  1. inscriure's a través del formulari de la pàgina web del torneig. 
  2. Una vegada Mutua Granollers verifiqui les dades, aquestes seran traspassades a la plataforma de torneigs https://battlefy.com/
  3. un gestor del torneig es posarà en contacte amb els participatns per indicar les passes a seguir, no obstant la informació estarà disponible a https://battlefy.com/esportsfun

L'inscripció del torneig s'obrirà el dia 25 de març i es tancarà el dia 9 d'abril. 

PREMIS:
Els premis dels torneigs seran els següents:

1r Classificat. Cadira Gamer + 150€ en fifa points
2n Classificat: Auriculars gamer + 50€ en fifa points
3r Classificat: Comandament gamer + 25€ en fifa points

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

En compliment del què disposa el Reglament 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, “La Mútua Kids”, com responsable del lloc web, informa a tots els usuaris que facilitin o tinguin intenció de facilitar les seves dades personals, que seran objectes de tractament que s’hagi registrat entre les activitats de tractament de “La Mútua Kids” conforme al què està previst a l’article 30 del RGPD.

El titular del “Mútua Kids” és Mútua de Granollers, les dades identificatives i registrals encapçalen aquest avís legal. “La Mútua Kids”, mitjançant els formularis que posa a disposició de l’usuari, pot recopilar la informació personal que es detallarà a continuació amb la finalitat d’adequar les nostres ofertes comercials a les seves peticions per poder-li oferir un servei més personalitzat i eficaç: nom i cognoms, sexe, data de naixement, adreça postal, correu electrònic i núm. de telèfon.

L’usuari proporciona la informació sol·licitada voluntàriament. La negativa a subministrar-la, té com a única conseqüència per l’usuari, no rebre informació ajustada a les seves preferències ni tampoc als serveis que ofereix el lloc web.

En marcar la casella corresponent, l’usuari accepta expressament i de forma lliure, que les seves dades personals siguin tractes per “La Mútua Kids” amb les següents finalitats:

  • Informació d’esdeveniments lúdics i esportius.
  • Facilitar informacions sobre promocions i concursos.
  • Informar sobre el Club “La Mútua Kids”.
  • Rebre informació de la mateixa temàtica relacionada amb accions futures.

“La Mútua Kids” quant a Responsable del tractament de les dades de caràcter personal, està obligada al deure de secret professional respecte a totes les dades, així com a custodiar-les. Aquestes obligacions subsistiran després de finalitzar les relacions de l’usuari amb “La Mútua Kids”.

L’usuari té la facultat d’exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i d’oposició de les seves dades d’acord amb allò que disposa la normativa en matèria de protecció de dades. Per a exercir-los, haurà de dirigir-se per escrit al Delegat de Protecció de Dades a [“Mútua de Granollers, MPS” | V08423980 | Plaça Pau Casals, s/n 08402 Granollers | 938708099 | dpd@mutua.org], en qualsevol cas s’haurà d’adjuntar una fotocòpia del seu document nacional d’identitat o bé equivalent.